HJEMMESIDE I NYHETER I FORHANDLERE I KUNDESTØTTE
FORRETTER Hovedretter Desserter
Ha melet i bollen sammen med en klype salt, og tilsett vannet og deretter smeltet smør.Bland deigen med tresleiva og kna den deretter for hånd.Stek løken blank og myk i smør. Så snart løken er blank og lett karamellisert setter du den til side til senere.Blancher baconet i kokende vann. Sett til side til senere.Kjevle ut deigen og kle paiformen, pass på å dekke sidene godt. Forvarm ovnen til 200 °C.Pensle sidene med eggeplommen. PRIKK PAIBUNNEN MED EN GAFFEL OG SETT I STEKEOVNEN PÅ HØYESTE TEMPERATUR I 10 MINUTTER.Dekk det forhåndsstekte paiskallet med løken og baconet.Kutt opp urtene og strø over baconskivene. Bland egg og fløte, og hell over.Stek i 25 minutter på 200 °C, og deretter på 220 °C i 20 minutter.
Ha melet i bollen sammen med en klype salt, og tilsett vannet og deretter smeltet smør.
INGREDIENSER
DEIG200 g mel100 g smør4 spiseskjeer vann1 liten klype salt1 eggeplommeFYLL6 tynne skiver bacon3 løk, skrellet og kuttet i tynne skiver6 til 8 kvaster med gressløk1 liten persillebunt80 g smør3 egg0,4 liter fløte
DEIG
FYLL
HJELPEMIDLER
1 paiform, 28 cm diameter1 stekepanne, 30 cm diameter1 kasserolle i rustfritt stål1 glassform1 glass blandebolle1 stor øse1 bakepensel1 tresleiv
LACANCHE INTERNATIONAL I JURIDISK INFORMASJON I NETTSIDEKART