HJEMMESIDE I NYHETER I FORHANDLERE I KUNDESTØTTE
FORRETTER Hovedretter Desserter
Få fiskehandleren til å åpne og rense kamskjellene for deg. Skyll og tørk kamskjellkjøttet forsiktig.Del hvert kamskjell i to skiver.Tenn brenneren.Smelt smøret.Stek kamskjellene i det smeltede smøret på sterk varme (1–2 minutter på hver side). Hell kraften over dem.Kok ut pannen med hvitvin.Reduser varmen (laveste nivå). Tilsett rekene.Tilsett dill og fløte. Smak til med salt og pepper.
Få fiskehandleren til å åpne og rense kamskjellene for deg.
INGREDIENSER
12 kamskjell100 g skrelte reker40 g smør½ glass hvitvin3 teskjeer skalldyrkraft1 bunt dill3 skjeer fløte
HJELPEMIDLER
1 stor stekepanne 1 fileteringskniv 1 glassform 1 liten karaffel 1 liten glasskanne1 klut
LACANCHE INTERNATIONAL I JURIDISK INFORMASJON I NETTSIDEKART