HJEMMESIDE I NYHETER I FORHANDLERE I KUNDESTØTTE

Lacanche

Se connecter

Kamskjell med dill

Få fiskehandleren til å åpne og rense kamskjellene for deg.

  1. Skyll og tørk kamskjellkjøttet forsiktig.
  2. Del hvert kamskjell i to skiver.
  3. Tenn brenneren.
  4. Smelt smøret.
  5. Stek kamskjellene i det smeltede smøret på sterk varme (1–2 minutter på hver side). Hell kraften over dem.
  6. Kok ut pannen med hvitvin.
  7. Reduser varmen (laveste nivå).
Tilsett rekene.
  8. Tilsett dill og fløte.
Smak til med salt og pepper.

INGREDIENSER 

  • 12 kamskjell
  • 100 g skrelte reker
  • 40 g smør
  • ½ glass hvitvin
  • 3 teskjeer skalldyrkraft
  • 1 bunt dill
  • 3 skjeer fløte 

HJELPEMIDLER 

  • 1 stor stekepanne
  • 1 fileteringskniv
  • 1 glassform
  • 1 liten karaffel
  • 1 liten glasskanne
  • 1 klut