HJEMMESIDE I NYHETER I FORHANDLERE I KUNDESTØTTE

Lacanche

Se connecter

Crêpes Parmentier

Disse fantastiske pannekakene passer spesielt godt til kjøtt eller fugl.

  1. Lag klarnet smør ved å smelte det i en liten kasserolle.
  2. Så snart det begynner å skumme, skal du forsiktig skumme av til det er helt klart.  
  3. Sett det klarnede smøret til side i en liten glassform.
  4. Kok potetene i saltet vann, og lag deretter puré av dem i blandebollen.   
  5. Bland inn melken og la kjøle ned.
  6. Bland inn 3 skjeer mel og deretter eggene, ett om gangen, og til slutt eggehvitene.
  7. Bland med en håndmikser eller tresleiv til du får en tykk krem. Varm opp gass varmeplaten.
  8. Ha smør i pannen og hell i blandingen for å steke pannekakene. Brun på den ene siden, og så den andre. Hold dem varme til de skal serveres.

INGREDIENSER 

  • 400 g smør
  • 500 g skrelte poteter
  • ½ liter melk
  • 3 spiseskjeer mel
  • 3 egg
  • 4 eggehviter
  • Salt

HJELPEMIDLER 

  • 1 liten kasserolle
  • 1 liten øse 
  • 1 glassform
  • 1 kvern
  • 1 tresleiv
  • 1 håndmikser
  • 1 glass blandebolle
  • 2 små blinipanner