HJEMMESIDE I NYHETER I FORHANDLERE I KUNDESTØTTE
FORRETTER Hovedretter Desserter
Disse fantastiske pannekakene passer spesielt godt til kjøtt eller fugl.Lag klarnet smør ved å smelte det i en liten kasserolle.Så snart det begynner å skumme, skal du forsiktig skumme av til det er helt klart. Sett det klarnede smøret til side i en liten glassform.Kok potetene i saltet vann, og lag deretter puré av dem i blandebollen. Bland inn melken og la kjøle ned.Bland inn 3 skjeer mel og deretter eggene, ett om gangen, og til slutt eggehvitene.Bland med en håndmikser eller tresleiv til du får en tykk krem. Varm opp gass varmeplaten.Ha smør i pannen og hell i blandingen for å steke pannekakene. Brun på den ene siden, og så den andre. Hold dem varme til de skal serveres.
Disse fantastiske pannekakene passer spesielt godt til kjøtt eller fugl.
INGREDIENSER
400 g smør500 g skrelte poteter½ liter melk3 spiseskjeer mel3 egg4 eggehviterSalt
HJELPEMIDLER
1 liten kasserolle1 liten øse 1 glassform 1 kvern 1 tresleiv1 håndmikser 1 glass blandebolle 2 små blinipanner
LACANCHE INTERNATIONAL I JURIDISK INFORMASJON I NETTSIDEKART