HJEMMESIDE I NYHETER I FORHANDLERE I KUNDESTØTTE

Lacanche

Se connecter

Kaninpakker med tomatconfit

  1. Del kaninen opp i 8 stykker.
  2. Del tomatene i to og legg dem i langpannen.
  3. Sett i stekeovnen på 180 °C i 45 minutter.
  4. Lag pakkene ved å legge følgende på baconskivene: et stykke kaninkjøtt, en skive lever, en skive sitron og en kvast timian.
  5. Pakk det hele inn og fest med hyssing.
  6. Brun pakkene i olivenolje i gryta. Krydre med salt og pepper.
  7. Tilsett hvitvin, vann, laurbærblad og hvitløk. La småkoke i 45 minutter på varmeplaten. Sausen vil reduseres.
  8. Når tomatene er godt stekt, ta av skinnet.
  9. Kjør tomatkjøttet gjennom kvernen, smak til med salt og pepper og hold det varmt.
  10. Fjern hyssingen fra pakkene og anrett dem med saus sammen med   tomatconfit og litt fersk pasta.

INGREDIENSER 

  • En 1,2-kilos kanin med lever
  • 8 tynne skiver bacon
  • 1 kg modne tomater
  • 1 ubehandlet sitron
  • 6 fedd hvitløk
  • Timian, laurbærblad
  • Olivenolje
  • 1 glass hvitvin

HJELPEMIDLER 

  • 1 emaljert, flat støpejernsgryte
  • 1 langpanne
  • 1 skjærebrett
  • 1 stor kniv
  • 1 kvern
  • 1 puddingform
  • Kjøkkenhyssing