HJEMMESIDE I NYHETER I FORHANDLERE I KUNDESTØTTE

Lacanche

Se connecter

Profesjonell ekspertise

Direkte inspirert av de profesjonelle kjøkkenapparatene brukt av de største kjøkkensjefene, er Lacanche komfyrer kreative instrumenter – alltid på jakt etter å styrke sin tekniske spisskompetanse. Lacanche komfyrer har fått en nesten ikonisk status takket være sin estetikk, men effektiviteten og påliteligheten er av høyeste profesjonelle standard.

En produksjonsprosess av ypperste kvalitet

Stål, rustfritt stål, støpejern, emalje – kun førsteklasses materialer blir benyttet ved Lacanche sine fabrikker, noe som sørger for en «art de vivre» (kunsten å leve) med et autentisk preg. Valg av materialer, komponentenes pålitelighet, kvaliteten på de emaljerte fargene – alt produsert spesielt til hver enkelt ordre – blir tatt nøye hensyn til. Den hemmelige hjemmelagde ingrediensen er imidlertid den godt forvarte ekspertisen og håndverksarbeidet. Lacanche designer hver enkelt komfyr individuelt og setter dem sammen for hånd. Ingenting kan erstatte en fagmanns trente øye og gode håndlag.

De enestående emaljefargene hos Lacanche

Kvaliteten på tradisjonell emalje, med sine intense, glødende farger, er enda en særegenhet ved Lacanche. To eller tre lag etterfulgt av steking på svært høy temperatur (850 °C) er helt nødvendig for å oppnå de 21 eksklusive nyansene som er så karakteristiske for den nøytrale, elegante Lacanche-looken og gir en finish som både er holdbar og behøver lite vedlikehold.

Miljøvennlig produksjon

Våre komfyrer designes med materialer og komponenter hovedsakelig laget av metall, som for eksempel stål, rustfritt stål, emaljert stål, kobber, messing, støpejern og støpt aluminium og mer enn 90 % kan gjenvinnes.

Lacanche legger stor vekt på at det er enkelt å få tak i deler og komponenter til hver komfyr.
På anmodning kan man i de tilfeller det er teknisk mulig, erstatte emaljeutførelsen på en komfyr for å endre fargen.
Lacanche er forpliktet til å respektere reglene og prinsippene ved "miljøvennlig design" i sin produksjon og utvikling av nye produkter.
I Frankrike er selskapet medlem av Eco-Systèmes, en offentlig godkjent organisasjon opprettet av produsenter og leverandører for å fremme gjenvinning, bærekraft og resirkulering.