HJEMMESIDE I NYHETER I FORHANDLERE I KUNDESTØTTE

Lacanche

Se connecter

Profesjonelle tips

Gassbrennere

Gassbrenneren er kjøkkensjefenes favoritt og verdsettes høyt for sin yteevne og brukervennlighet. Fordelene er mange: ingen begrensninger på hva slags kokekar man kan bruke, enkelt å se om flammen er for høy eller for lav, samt å justere flammen til kokekarets størrelse og innhold.
Brenneren består av to deler, begge avtagbare. Hoveddelen, som er laget i støpt aluminium, utgjør basen, mens brennerdekselet i messing er den øverste delen. Begge kan enkelt tas av for å rengjøre koketoppen. I bruksanvisningen som følger med komfyren, finner du enkle råd og tips til vedlikehold.
De emaljerte jernristene over brennerne er svært robuste. Ristene kan brukes til vanlige kokekar som kasseroller, stekepanner og støpejernsgryter, i tillegg til det spesifikke tilbehøret (grillplater med riflet og jevn overflate, wok-ring). Ristene kan også enkelt tas av.

Temperaturkontroll
Lacanche komfyrer har gassbrennere med ulik styrke (fra 1,5 til 5 kW). Disse selvstabiliserende brennerne kan settes på svært lav styrke for småkoking. Ved full styrke har de imponerende oppvarmingsstyrke, med raske resultater. De kommer med elektrisk tenning og en termoelektrisk flammekontroll (FSD - Flame Supervision Device). Brennerne er smart plassert og det gjør det mulig å bruke store kokekar, som for eksempel kasseroller, stekepanner og støpejernsgryter – på 5 kW-brenneren kan kokekaret være opp til 40 cm i diameter.

> Design din egen Lacanche komfyr
> Finn ut mer om annet Lacanche tilbehør